Artiklar

Följ oss på Facebook

Astrosmycken

Silverarmband med bergkristall

Vackert och helt underbart silverarmband med 8 äkta bergkristaller varvade med halvmåneformade länkar som avslutas med en snygg silver låskedja i form av små hjärtan med ett lite större silverhjärta i änden. Läs mer

Silverhänge med granat

Vackert och ovanligt silverhänge med en äkta granat. Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet. Den röda färgen är en symbol för den fysiska kärleken, den är därför en kraftfull kärlekssten. Den uppmuntra även vid svaghet och ger hopp vid förtvivlan eller depressioner. Läs mer

Silverhänge med diopsid

Vackert och ovanligt älv, fjärils- inspirerat silverhänge med en äkta diopsid. Diopsid är lugnande, meditativt och känslomässigt stabiliserande. Den anses främja kärlek, framgång och rikedom. Läs mer

Se fler spännande astrosmycken

Astroguide boktips

Tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären! När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. Läs mer

Tidningen Astronomy Magazine

Astronomy Magazine utforskar planeter, stjärnor och galaxer, och sonder andra aspekter av utrymme. Omfattar månatliga stjärnkartor med tips om stjärnabilder. Utkommer varje månad. Tidningen är på engelska. Läs mer

Lejonet av Bernard Fitzwalter

Du vet hur det är att vara Lejon därför att du är ett. Men hur kommer det sig att du är som du är? Hur fungerar du i samspelet vad det gäller relationer mellan Zodiakens olika tecken? Vilka färger, kläder, möbler passar dig bäst? Läs mer

Kinesiskt årshoroskop - 2017 är den röda eld tuppens år

Den 28 januari börjar ett nydanande år i den Röda Eld Tuppens tecken, ett år som skänker styrka, passion och mod. Som fågeln fenix ger den röda eldtuppen chans till förändring och transformation, att ta tag i sitt eget öde och manifestera sina drömmar.

*Det kinesiska året följer månens faser istället för solen. Detta gör att det nya året inte börjar den 1 januari utan någon gång mellan 20 januari till 20 februari. I år löper Tuppens år från 2017-01-28 till 2018-02-15.

Den Röda Eld Tuppen kommer alltså i mångt och mycket handla om att man skall göra anspråk på sitt öde, bryta sig loss från dåliga vanor eller situationer och reparera sina misstag och övervinna hinder. Men det kommer krävas hårt arbete och en hel del engagemang för att lyckas med detta. Det är du och ingen annan som behöver ta tag i det som behöver göras. Även ärlighet kommer belönas. Ursäkter eller undanflykter kommer inte hjälpa dig under detta år. Men om du är stark och vågar ta itu med hälsan, jobbet, relationen eller vad som är viktigt för dig så finns stora chanser till riktigt bra utdelning.

När det gäller kärlek och romans är detta ett riktigt bra år. För singlar finns mycket stora chanser för att inleda relationer. Överlag är året gynnsamma för alla relationer både kärleksrelationer och professionella relationer stärks. Går du i giftemålstankar eller funderar på att skaffa barn är året också perfekt. Är du i ett dåligt förhållande eller om ditt förhållande stagnerat är chansen nu stor att din relation kommer avslutas. Men även om detta kommer vara smärtsamt och jobbigt, kommer du kunna vända detta till något positivt och givande, då den Röda Eld Tuppen står för ny början och nya möjligheter.

Den Röda Eld Tuppens år är kort och gott ett kraftfullt år, där dina insatser räknas. Var tydlig med dina avsikter och satsa på hårt arbete före snabba genvägar så kan du säkerställa framgång i kärlek, ekonomi och hälsa.

I Kina finns ett talesätt att under ett Eld Tuppens år får alla precis det som den förtjänar. Med andra ord kommer ditt år vara starkt beroende på hur du själv väljer att forma ditt öde och hur hårt du är villig att arbeta eller förändra det som måste göras.

Missa inte heller vårt västerländska årshoroskop 2017.Artikel skriven av Aurora

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   stjärntecken   bruna jord hunden   astrosmycken   kinesiskt horoskop   månadssmycken   astrobok   astrologiböcker   hundens år   chinese year 2018   bokrecensioner   årshoroskop   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   månadssten  

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!