Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag inleds en period av storslagna planer och idéer. På tisdag inleds en period där du bäst presterar utan inblandning av andra. På onsdag kan en vision visa sig. På torsdag kan en dröm slå in. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 49 - 2021

Måndag den 6 december 2021
Idag slår sig den drivna Mars sig samman i en fin sextil med den passionerande Pluto. Detta ger dig extra energi och ger chans att gå utanför dina normala begränsningar. Du kan nu ta dig förbi sådant som tidigare hindrat dig och i mål med det du vill. När sedan den produktiva Stenbocksmånen slår sig samman med kärleksplaneten Venus skapas en fin energi som ger chans till livsnjutning och trevliga händelser..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 7 december 2021
På tisdag går månen över i den innovativa Vattumannens tecken, detta kommer öka din påhittighet och göra dig mer öppen för nya idéer. Men när kommunikatörsplaneten Merkurius hamnar i kvadrat med en luddig Neptunus kan det bli svårt att förklara dina idéer och tankar för andra eller att få ner dem på pränt. Tack och lov styr saker och ting upp sig fram på kvällen när den stabiliserande Saturnus sedan slår sig samman med månen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 8 december 2021
På morgonen hamnar den drivna Mars på kant med den expansiva Jupiter vilket snabbt kan få ditt humör att gå överstyr eller gör att du överreagerar eller kör på för hårt med något. Men bara lugn innan lunch slår sig sen den vidsynta Vattumanmånen sig samman med den positiva Skyttensolen vilket kommer hjälpa dig se klart på saker och ting och också låter dig se helheten.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 9 december 2021
På torsdag kommer den innovativa Vattumanmånen på kant med först en expansiv Jupiter och därefter en aggressiv Mars. Detta kan få dig på dåligt humör och gör att du lätt förstorar upp problem eller situationer. Humöret kan dessutom ytterligare förvärra saker som håller på att spåra ur. Tack och lov kommer lugnare energi in redan runt 10 – 11 tiden när månen istället går över i den medkännande och intuitiva Fiskarnas tecken. Nu kan upprörda känslor mildras och plåster läggas på såren.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   stjärntecken   årshoroskop   astrobok   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   månadssmycken   zodiaken   astrologiböcker   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   hundens år   bokrecensioner   bruna jord hunden   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn