Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag kan sanningar eller hemligheter avslöjas. På tisdag löser du saker på bra men oväntade sätt. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag tar du stora kliv framåt. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 4 - 2022

Måndag den 24 januari 2022
Idag inleder den drivna Mars en bana i Stenbockens produktiva tecken för ett besök som varar fram till den 6 mars. Dessa två bildar en riktig dunderenergi som kommer ge stora chanser att planera och genomföra storslagna planer och idéer under denna period. Dessutom färdas även kärleksplaneten Venus och den passionerade Pluto genom Stenbockens tecken nu vilket gör att sådant du länge önskat eller planerat för men inte kunnat eller vågat genomföra nu kan bli verklighet..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 25 januari 2022
På tisdag går kommunikatörsplaneten Merkurius som fortfarande färdas bakåt över i Stenbockens produktiva tecken för ett besök som varar till 14 februari. Men den kommer börja gå framåt igen redan den 3 februari. Medans den går baklänges kan du behöva tänka efter ett extra varv innan du ingår avtal, kontrakt eller liknande då det lätt blir fel. Passa på att i tysthet planera eller genomföra det du vill ha gjort tills den bakåtgående banan är över så utnyttjar du energierna bäst.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 26 januari 2022
På morgonen hamnar den passionerade Skorpionmånen på kant med den stillastående Saturnus. Detta kan göra att du känner att du inte får utlopp för dina känslor eller att du hålls tillbaka. Men även om du inte kan agera ut så kan du genom att vända energin inåt få riktigt kraftfulla visioner och insikter som du kan ha stor nytta av framöver. När sedan månen slår sig samman med den fantasifulla Neptunus och den passionerade Pluto skapas en fin energi som öppnar upp för skapande, livsnjutning och glädje.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 27 januari 2022
Nu står månen i den utåtriktade Skyttens tecken vilket ökar din optimism och din äventyrslust. När månen sedan ställer sig i vinkel med lyckoplaneten Jupiter kan några av dina mest vilda idéer eller ouppnåeliga drömmar äntligen infrias. Fram på eftermiddagen slår sig Skyttenmånen istället sig samman med healing kometen Chiron och den innovativa Vattumansolen. Detta stärker livsglädjen och öppnar upp för kreativitet och äventyr.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   stjärntecken   månadssten   årshoroskop   bokrecensioner   bruna jord hunden   horoskop   chinese year 2018   zodiaken   kinesiskt horoskop   astrologiböcker   astrosmycken   astrobok   hundens år   Year of the brown Earth Dog