Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar en explosiv energi som triggar både hat och passion. På lördag inleds en passionerad och extra medial period. På söndag är du pratglad, nyfiken och kan få ett viktigt meddelande. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 38 - 2021

Måndag den 20 september 2021
På måndag slår sig den drömmande Fiskenmånen sig samman i en fin trine till kärleksplaneten Venus. Det skapar en medkännande och kärleksfull stämning som gör det lätt och roligt att umgås med andra. Energin är mycket kreativt och är speciellt gynnsam för sådant som rör konst, musik och hantverk. Fram på kvällen slår sig sedan månen sig samman med den innovativa Uranus i en fin sextil vilket kan skapa roliga överraskningar och händelser..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 21 september 2021
Nu står månen i den ivriga Vädurens tecken vilket gör dig mer självsäker och driven, men när månen hamnar på kant med den diplomatiska och Vågen kan det bli svårt att hålla sams eller komma överens med andra. Ditt humör flammar lätt upp för småsaker under denna influens. Försök att tänka efter innan du brusar upp, kanske är det inte så farligt som du tror. Tack och lov kommer lugnare energi in efter lunch då månen istället slår sig samman i en fin sextil med den stabiliserande Saturnus. Nu kan du se klart igen och kan få mer stabilitet och sammanhållning i dina relationer.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 22 september 2021
Idag går solen över i den romantiska och dualistiska Vågens tecken. Detta kommer under den kommande månaden Vågen är aktiv, gynna alla former av partnerskap, förhållanden och sammarbeten. Det blir också lättare att hitta balans och harmoni under denna influens. Idag kommer också den passionerade Pluto hamna i ett kraftfullt torg med kommunikatörsplaneten Merkurius vilket kan tvinga dig att ta tag i några svåra frågor som du undvikit att prata ut om.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 23 september 2021
På torsdag kommer kärleksplaneten Venus hamna på kant med den oberäkneliga Uranus. Detta kan få dina känslor att åka berg och dalbana och du kan agera på impulser som till och med överraskar dig själv. Försök att inte gå igång med saker du stör dig på hos andra under denna influens och håll dig också borta ifrån andra som uppträder labilt idag för känslorna kan väldigt lätt explodera och en hel del svartsjuka och onödiga gräl kan undvikas genom att helt enkelt gå därifrån.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   astrosmycken   Year of the brown Earth Dog   hundens år   bokrecensioner   horoskop   årshoroskop   chinese year 2018   stjärntecken   astrobok   månadssten   bruna jord hunden   zodiaken   kinesiskt horoskop   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn