Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar kärleksfull och kreativ energi. På tisdag kan det vara svårt att hålla sams, men det ordnar upp sig tillslut. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 37 - 2021

Måndag den 13 september 2021
Idag hamnar den utåtriktade Skyttenmånen i torg med den produktiva Jungfrusolen. Detta kan skapa tvära kast och plötsliga förändringar. När dessutom månen därefter hamnar i kvadrat med den drömmande Neptunus kan det bli svår att ta beslut eller att se saker och ting klart. Tack och lov avslutas dagen fint då månen istället slår sig samman i en fin sextil med lyckoplaneten Jupiter vilket ställer det mesta till rätta och ger chans till glädje och avkoppling.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 14 september 2021
Idag kommer solen som just nu står i Jungfruns nogranna tecken hamna i sin årliga låsning med den andliga Neptunus. Detta kan göra det väldigt svårt att se ens så lång näsan räcker. Detta är med andra ord ingen bra tid för praktiska bestyr men däremot kan den ge tid för återhämtning och kraftsamling. Energin är också mycket inspirerande om än ologisk. Fram på kvällen går månen över i den fokuserade Stenbocken vilket kommer göra dig mer jordad och i kontakt med verkligheten igen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 15 september 2021
På onsdag ställer sig den drivan Stenbocksmånen i en fin vinkel till den inovativa Uranus, detta kan få saker som inte gått att lösa eller kniviga problem att äntligen redas ut och lösas. Du får också chans att tänka utanför boxen och hitta nya vägar och möjligheter. Se dock upp fram på eftermidagen när månen hamnar på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kan få dig att säga något som trampar andra på tårna eller oavsiktligt sårar någon. Men bara lugn fram på kvällen slår sig månen slutligen samman med den fantasifulla Neptunus vilket skapar en fin och mysig stämning med chans till romantik eller något avkopplande och roligt.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 16 september 2021
Idag väntar en kraftfull och givande energi då den ambitiösa Stenbocksmånen slår sig samman med den produktiva Jungfrusolen. Detta låter det mesta lösa sig med lätthet och du har extra ork och energi att genomföra sådant du vill eller behöver få gjort. När månen sedan går över i den innovativa Vattumannens tecken vilket gör dig mer uppfinningsrik. Fram på kvällen avslutas det hela med en riktigt fin energi då Jungfrusolen slår sig samman med den passionerade Pluto. Detta kan skapa riktigt spännande händelser som du sent kommer glömma.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   stjärntecken   astrologiböcker   hundens år   bruna jord hunden   astrosmycken   månadssten   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   zodiaken   bokrecensioner   chinese year 2018   astrobok   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn