Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 3 - 2021

Måndag den 18 januari 2021
Idag går månen över i den ivriga Vädurens tecken. Detta ökar din önskan att följa ditt hjärta och att komma igång med saker. När månen dessutom slår sig samman med den stabiliserande Saturnus på förmiddagen blir du extra fokuserad och effektiv vilket ger goda chanser till en produktiv förmiddag. På eftermiddagen slår sig sedan månen ihop med lyckoplaneten Jupiter vilket skapar en härlig stämning med möjlighet till utdelning, en gåva eller bara en riktigt bra eftermiddag..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 19 januari 2021
På morgonen slår sig den drivan och optimistiska Vädurens sig samman i en fin sextil med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta hjälper dig tänka positivt och att få fram det du vill ha sagt på ett bra och trevligt sätt. När solen sen fram på eftermiddagen går över i Vattumannens vidsynta tecken påbörjas en månad med goda chanser till innovativa lösningar, nya infallsvinklar och nya möjligheter.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 20 januari 2021
Morgonen kan börja hektiskt då månen fortfarande står i den aktiva Vädurens tecken men framemot lunch så går månen över i den harmoniska Oxens tecken vilket kommer minska stressen och saktar ner tempot. Men lugnet varar inte länge då den drivna och krigiska Mars sedan slår sig samman med den oberäkneliga och innovativa Uranus. Energin kan skapa stora förändringar eller ge chans till utveckling av olika slag. Den ökar också aktivismen och viljan att stå upp för det man tror på speciellt eftersom månen samtidigt står i den envisa Oxens tecken.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 21 januari 2021
Torsdagen kan bli rätt omtumlande trots att månen står i Oxens harmoniska tecken. Anledningen är en rad kraftfulla planetariska händelser som rör om i grytan. Först slår sig månen samman med en rebelliska Uranus, en kort stund senare med den impulsiva Mars för att slutligen hamna på kant med en expansiv Jupiter. Kort sagt så kan det bli tvära kast och ganska så omskakande händelser som kan dras igång under denna energi. Men försök att hålla huvudet kallt och ta en sak i taget så parerar du energierna bäst.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   zodiaken   horoskop   astrobok   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   hundens år   astrologiböcker   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   månadssten   chinese year 2018   astrosmycken   månadssmycken