Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag midsommarafton inleds en period av ökad andlighet, healing och kreativitet. På söndag midsommardagen väntar en fin dag med mycket kreativitet och kärlek. På söndag inleds en period som ger goda chanser för romantik och kärlek. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 29 - 2020

Måndag den 13 juli 2020
Måndagen kan börja lite nyckfullt då den ivriga Vädursmånen hamnar på kant med både den oberäkneliga Pluto och en stillastående Saturnus, tack och lov kommer lugnare och skönare energi in då månen går över i den harmoniska Oxens tecken fram på eftermiddagen.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!).
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 14 juli 2020
Idag hamnar den känsliga Kräftan månen på kant med en expansiv Jupiter detta kan göra det svårt att sätta gränser eller så säger du saker som du kanske sedan ångrar. Du kan också låta dig luras att investera eller påbörja något som verkar lovande men egentligen mest är tomma ord.
(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Onsdag den 15 juli 2020
På onsdag hamnar den kreativa kräftan solen på kant med en explosiv Pluto. Detta kan skapa häftiga humörsvängningar eller får folk att agera udda. Det är också lätt att ta saker och ting personligt när det egentligen inte alls är menat så om du ger dig själv tid att tänka efter. Försök använda energin till att få utlopp för lite av all den explosiva kreativitet som energin skapar så utnyttjar du den bäst.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 16 juli 2020
Torsdag passar perfekt för livsnjutning eller sådant som gör dig glad då påverkan från den harmoniska och kreativa Oxenmånen är stark.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrobok   hundens år   månadssmycken   bruna jord hunden   stjärntecken   chinese year 2018   månadssten   årshoroskop   astrosmycken   bokrecensioner   astrologiböcker   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn