Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag midsommarafton inleds en period av ökad andlighet, healing och kreativitet. På söndag midsommardagen väntar en fin dag med mycket kreativitet och kärlek. På söndag inleds en period som ger goda chanser för romantik och kärlek. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 28 - 2020

Måndag den 6 juli 2020
I dag hamnar den produktiva stenbocksmånen på kant med den stillastående Saturnus vilket kan göra det svårt att utrycka sig. Men fram på kvällen kommer lättare och charmigare energi in när månen går över i den vidsynta Vattumanenstecken och månen samtidigt slår sig samman med kärleksplaneten Venus.
.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 7 juli 2020
På tisdag hamnar den uppfinningsrika Vattumanmånen i kvadrat med den oberäkneliga Uranus, detta kan skapa tvära kast både tankemässigt och rent fysiskt, en hel del oväntade händelser på både gott och ont kan inträffa under denna influens.

Se endast dagens horoskop


Onsdag den 8 juli 2020
På onsdag kan en innovativ ide eller plan ta form eller så hittar du ett nytt sätt att göra saker på då influensen från den påhittiga Vattumanmånen är extra stark.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Torsdag den 9 juli 2020
Nu står månen i den drömmande fiskarnas tecken. Detta ökar din kreativitet och en dröm kan visa sig bli verklighet.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   hundens år   astrosmycken   årshoroskop   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   månadssten   astrologiböcker   astrobok   kinesiskt horoskop   bokrecensioner   bruna jord hunden   zodiaken   horoskop   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn