Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 27 - 2020

Måndag den 29 juni 2020
Idag hamnar den diplomatiska Vågen månen i kvadrat både med den krigiska Mars och den expansiva Jupiter. Detta kan skapa plötsliga hinder eller förvecklingar och det kan också vara svårt att se klart under denna influens så avvakta helst med viktiga beslut. Något kan också verka bättre än vad det är speciellt sådant som rör ekonomi och investeringar..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 30 juni 2020
Idag slår sig den expansiva Jupiter samman med den oberäkneliga Pluto, detta är en mycket ovanlig sammanslagning och båda planeterna är dessutom just nu i en bakåtgående bana i Stenbockens produktiva tecken. Stenbocken styr över företagande, banker och regeringar så effekten av denna sammanslagning kan sätta fokus på olika typer av motsättningar, lögner eller problem som berör främst dessa områden. Det finns nu också stor chans att något eller någon drastiskt ändrar synpunkt under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 1 juli 2020
På onsdag påbörjar den stabiliserande Saturnus en framåtgående bana igen efter att ha gått bakåt i Vattumannens tecken sedan den 10 maj. Detta kommer göra det mer viktig med planering och strategier, speciellt eftersom sådant du planerar och lägger grunden till nu och fram till den 29 september har mycket goda chanser att bli stabilt och långsiktigt lönande.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 2 juli 2020
Nu står månen i Skyttens utåtriktade tecken, detta kommer skapa en lättsam och skön stämning. Ditt sinne blir ljusare och ditt självförtroende starkare. Ett äventyr eller en överraskning kan visa sig under denna influens och det finns goda chanser att komma på riktigt bra och innovativa projekt eller saker idag.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   månadssten   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   chinese year 2018   astrobok   hundens år   månadssmycken   stjärntecken   horoskop   astrosmycken   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn