Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 26 - 2020

Måndag den 22 juni 2020
På måndag ställer sig den lyhörda Kräftanmånen i en fin vinkel till kommunikatörsplaneten Merkurius, detta kommer ge goda chanser att fatta riktigt bra beslut eller diskutera kring sådant som har med hemmet, familjen eller saker som ligger dig extra varmt om hjärtat. Det finns också möjlighet att ett nytt boende eller något annat som påverkar din livssituation visar sig nu. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 23 juni 2020
Idag kommer den andliga Neptunus påbörja en bakåtgående bana som varar ända till 28 november. Detta kommer skapa en period där mycket som varit dolt nu kan komma upp till ytan. Sådant som varit falskt eller fel kan också avslöjas och rättas till. Överlag är energin mycket helande vilket kan hjälpa dig bryta olika former av beroende eller dåliga vanor. Var också extra uppmärksam på dina drömmar för mycket information, råd och vägledning kan komma till dig när denna energi är aktiv.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 24 juni 2020
Nu står månen i den uttrycksfulla Lejonets tecken, detta kommer öka på ditt självförtroende och låter dig ta mer plats. Du blir också lite mer lekfull och påhittig under denna influens. Energin är perfekt för att visa dig från din bästa sida så CV ansökningar, presentationer etc. är väldigt gynnsamt att göra nu.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 25 juni 2020
På torsdag vänder kärleksplaneten Venus till en framåtgående bana igen i Tvillingens sociala tecken fram till 7 augusti. Detta ger chans att få bättre förståelse i alla typer av kommunikation och dina relationer kan också börja fungera enklare och smidigare under denna influens. Energin är mycket gynnsam för kärlekslivet och för romantiken och det finns stora chanser att hitta eller förnya romantiken i ditt liv nu.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   årshoroskop   astrobok   månadssten   chinese year 2018   hundens år   zodiaken   kinesiskt horoskop   stjärntecken   bruna jord hunden   astrosmycken   Year of the brown Earth Dog   horoskop   astrologiböcker   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn