Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 25 - 2022

Måndag den 20 juni 2022
Idag slår sig kommunikatörsplaneten Merkurius sig samman i en fin sextil till lyckoplaneten Jupiter. Detta ger stora chanser till riktigt lyckosamma idéer och möjligheter. När månen lite senare idag dessutom går över i den ivriga och positiva Vädurens tecken får du motivation och driv att genomföra det hela..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 21 juni 2022
På tisdag går solen in i kräftans kärleksfulla och vårdande tecken. Detta kommer sakta ner tempot och kommer den kommande månaden göra det mer viktigt med ditt hem och dina nära och kära. Idag kommer också kärleksplaneten Venus slå sig samman med den passionerade Pluto vilket skapar en perfekt energi för dating, kärlek och romantik.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 22 juni 2022
Idag påbörjar kärleksplaneten Venus en bana i Tvillingens glada och sociala tecken. Detta kommer göra det lättare att flörta, prata och ta kontakt med andra. Överlag kan du nu utöka ditt kontaktnät både vad gäller kärlekslivet och övriga relationer.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 23 juni 2022
På tordag slår sig den ivriga Vädursmånen sig samman med den passionerade Pluto. Detta skänker snabbhet i både tanke och handling även om du kan känna av en viss stress av att vara så supereffektiv. Tack och lov saktas tempot in betydligt när månen sedan slår sig samman med den kärleksfulla kräftan solen vilket ger chans till egen kvalitetstid eller sådant du tycker om.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   månadssten   hundens år   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   stjärntecken   astrosmycken   årshoroskop   månadssmycken   astrobok   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   chinese year 2018   horoskop