Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 25 - 2020

Måndag den 15 juni 2020
På måndag hamnar den ivriga vädursmånen på kant med den oberäkneliga Pluto. Vilket kan göra det svårt att driva igenom projekt eller få gehör för nya idéer. Saker kan också lätt spåra ur eller bli helt annat än planerat under denna influens..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 16 juni 2020
Nu går månen över i den harmoniska Oxens tecken detta kommer minska stressen och låter oss leva mer i nuet. När Oxenmånen senare idag slår sig samman med den stabiliserande Saturnus blir tempot om möjligt ännu lugnare. Det är inte läge att genomföra stora förändringar nu eller prova på nya saker. Bäst avnjuts energin med något eller någon välkänd, då finns goda chanser till en stunds livsnjutning och kvalitetstid.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 17 juni 2020
På onsdag hamnar den livsnjutande Oxen månen i en fin vinkel till den innovativa Uranus, detta ger goda chanser till kulinariska upplevelser eller kreativa stunder. God mat, ljuv musik, kärlek och romantik gynnas och uppskattas extra mycket under denna influens. När Oxenmånen sedan slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius kan ett meddelande eller budskap som påverkar livskvalitén positivt komma till oss.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 18 juni 2020
Idag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en bakåtgående bana i kräftans känsliga tecken som varar till 12 juli. Detta kommer öka empatin och förståelsen i alla typer av kommunikation. Bakåtgående banor är starkt kopplade till sådant som styr det förflutna och kan ge en chans att göra om något. Detta kommer troligtvis främst påverka sådant som har med vård, omsorg, hem och hur vi lever. Kanske har vi inte tagit hand om oss själva eller andra så som vi borde. Men energin kan också skapa en del komplikationer i kommunikationen och inte alla kommer vara bereda på att göra om göra rätt utan ser alla former som nytänk som ett personligt påhopp.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   bokrecensioner   årshoroskop   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   hundens år   chinese year 2018   månadssten   astrobok   stjärntecken   astrosmycken   bruna jord hunden   månadssmycken   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn