Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 24 - 2022

Måndag den 13 juni 2022
Idag kommer kommunikatörsplaneten Merkurius påbörja en bana i i sitt hemtecken den nyfikna Tvillingens tecken för ett besök som varar i tre veckor. Detta kommer öppna upp för nya upptäckter, intressanta diskussioner och livliga samtal. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 14 juni 2022
På tisdag väntar en mycket kraftfull superfullmåne i Skyttens utåtriktade tecken. Detta kommer öka ditt behov av att resa och upptäcka. Men också öppna upp för expansion och framsteg inom främst utbildning, men även sådant som rör ekonomi gynnas. Om du har en plan eller idé som du skulle vilja förverkliga så är de kommande två veckorna perfekta för detta.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 15 juni 2022
Idag slår sig den krigiska Mars samman med healingkometen Chiron. Detta kan tvinga dig att möta dina rädslor eller ta itu med något som känns jobbigt och tungt. Men när du gjort detta kommer det kännas bättre och bli lättare. När även den ambitiösa Stenbocksmånen slår sig samman med Chiron och Mars får du det driv och den ork som krävs.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 16 juni 2022
På torsdag slår sig den äventyrliga Tvillingsolen sig samman i en fin vinkel med den stabiliserande Saturnus. Detta öppnar upp för riktigt fina och spännande möjligheter som har alla chanser att bli varaktiga och givande. Se dock upp lite senare idag när Tvillingsolen temporärt hamnar i torg med den drömmande Neptunus vilket kan få dig att tappa tråden eller förvirrar dig så du inte riktigt ser målet. Men håll dig till din ursprungliga plan och gör inget förhastat så kommer saker och ting snart klarna igen.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrobok   bokrecensioner   stjärntecken   hundens år   Year of the brown Earth Dog   horoskop   chinese year 2018   månadssten   astrologiböcker   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop   zodiaken   årshoroskop   astrosmycken