Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 24 - 2021

Måndag den 14 juni 2021
På måndag sker en kraftfull vinkel då den rebelliska och fritänkande Uranus hamnar i torg med den traditionella och stabiliserande Saturnus. Detta är en av tre Saturnus-Uranus torg under 2021 och dess effekt kan skaka om rejält. Energin skapar en kamp mellan det som är välbeprövat och det som är nytänkande. Tänk på att inte göra en helomvändning utan att tänka efter före först..kanske behöver förändringen inte bli så drastisk som du först tänkt dig..även små steg i en ny riktning gör skillnad..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 15 juni 2021
Idag ställer sid den uttrycksfulla Lejonmånen i en fin sextil till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta skapar glada och lättsamma samtal och överlag blir det extra enkelt att umgås eller kommunicera med andra. När Lejonmånen sedan slår sig samman med den intelligenta och nyfikna Tvillingsolen skapas en perfekt energi för att ha trevlig med andra eller för att göra sådant du tycker är roligt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 16 juni 2021
Nu står månen i den produktiva Jungfruns tecken, men när månen kommer på kant med en expansiv Jupiter blir det lätt att du går till överdrift och kör på för hårt eller slår knut på dig själv för att hjälpa någon annan. Försök att inte vara för hård mot dig själv och ta emot hjälp om någon erbjuder sig. När Jungfrumånen sedan slår sig samman med den innovativa men oberäkneliga Uranus kan spännande nya förändringar eller möjligheter du inte räknande med visa sig.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 17 juni 2021
Idag hamnar den produktiva Jungfrumånen på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kan sätta käppar i hjulet för att nå i mål eller skapa förhinder/förseningar som påverkar resor. Tack och lov kommer bättre energi in rätt snart när månen istället slår sig samman i en fin sextil till kärleksplaneten Venus. Detta får ordning på eventuellt strul och gör det också enklare att samarbeta med andra och stärker banden i alla former av relationer.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   astrobok   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   månadssten   bokrecensioner   stjärntecken   chinese year 2018   astrologiböcker   årshoroskop   zodiaken   hundens år   bruna jord hunden   månadssmycken   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn