Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 22 - 2022

Måndag den 30 maj 2022
På måndag väntar en välbehövlig nymåne i Tvillingens dualistiska tecken. Energin öppnar upp för möjligheter de kommande två veckorna inom samarbeten, partnerskap och även resor och transport. Du kan nu också stärka banden i en relation (kärlek, vän eller familjerelation). Det är också extra stor chans att träffa en ny partner av något slag under denna energi och överlag flyger också samtalen lättare och intensivare nu vilket gör det lätt att ta kontakt med andra..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 31 maj 2022
Idag hamnar den sociala Tvillingmånen i kvadrat med den drömmande Neptunus. Detta kan göra att små saker plötsligt blir större och du kan uppleva att du inte räcker till eller att sådant du trodde var inom räckhåll nu känns avlägset. Mest på grund utav att du har svårt att fokusera och gärna drömmer dig bort vilket får dig på fel spår. Men bara lugn, när Tvillingmånen senare idag slår sig samman med den stabiliserande Saturnus kan du styra upp vad som börjat spåra ur och får hjälp att fokusera på rätt saker.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 1 juni 2022
Nu står månen i den kärleksfulla och intuitiva Kräftans tecken vilket skapar en vänskaplig stämning fylld med empati. Men när Kräftanmånen hamnar i kvadrat med den expansiva Jupiter kan dina känslor tillfälligt sväma över. Kanske blir du hysteriskt glad, ledsen eller arg. Oavsett reagerar du troligvis starkare än normalt. Tack och lov lugnar det ner sig när Kräftanmånen istället slår sig samman med kärleksplaneten Venus vilket mildrar dina känslor och gör det lätt och roligt att umgås eller interagera med andra, speciellt runt lunchtid. När Kräftanmånen slutligen hamnar i kvadrat med den drivna Mars kan känslorna återigen sticka iväg, denna gång i form av mycket impulsiva känslor som får dig att reagera direkt och på känsla.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 2 juni 2022
Idag hamnar den känsliga kräftan månen i kvadrat med healing kometen Chirion, dett kan göra att du känner dig övergiven eller att du inte får den kärlek eller uppmärksamhet som du borde. Men låt inte dessa känslor ta överhand, du har trolitvis mer stöd och kärlek än du tror. När månen senare slår sig samman i en fin sextil till den innovativa Uranus kommer detta troligtvis klarna och dessutom inser du att det kan finnas nya möjligheter runt hörnet.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   hundens år   horoskop   stjärntecken   månadssten   bruna jord hunden   Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   astrosmycken   årshoroskop   astrobok   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   bokrecensioner