Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 21 - 2022

Måndag den 23 maj 2022
På måndag slår sig den intelligenta Tvillingsolen sig samman i en fin sextil till lyckoplaneten Jupiter. Detta gör att du har turen med dig och kan få riktiga snilleblixtar och bra idéer. När sedan den drömmande fiskenmånen slår sig samman med den innovativa Uranus blir dina idéer dessutom extra kreativa och troligtvis oväntade men riktigt bra..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 24 maj 2022
Idag slår sig den fantasifulla Fiskenmånen sig samman med sin hemplanet den andliga Neptunus. Detta gör dig extra mottaglig för andras känslor och din mediala förmåga blir extremt förhöjd. Andliga budskap och meddelanden är mycket troliga under denna influens. När fiskenmånen sedan slår sig samman med den drivan Mars får du extra motivation och ork att stå upp för det du tror för eller behöver göra. Fram på kvällen går månen sedan över i den glada och ivriga Vädurens tecken vilket avslutar dagen på topp.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 25 maj 2022
På onsdag slår sig den ivriga Vädursmånen sig samman i en fin sextil till den nyfikna Tvillingsolen. Detta gör dig extra taggad och laddad att sätta igång med det som behöver göras och även sådant du egentligen inte måste göra. Du blir också extra social och pratsam under denna energi. När sedan den passionerade Pluto slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius blir samtalen extra meningsfulla och djupa.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 26 maj 2022
På torsdag kristihimmelsfärdsdagen slår sig den ivriga Vädursmånen sig samman med den stabiliserande Saturnus. Detta får dig att kunna jobba på metodiskt och bra utan att du överanstränger dig eller agerar utan eftertanke. Du kan känna dig lite hämmad av energin men det kommer löna sig i längden att inte agera för snabbt eller ta sig den extra tid som behövs för att det skall bli bra. Fram på kvällen slår sig sedan Vädursmånen samman med kärleksplaneten Venus vilket avrundar kvällen lättsamt och trevligt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   bokrecensioner   astrosmycken   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   astrobok   zodiaken   stjärntecken   månadssten   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   horoskop   årshoroskop   hundens år