Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 20 - 2022

Måndag den 16 maj 2022
Måndagen inleds med en månförmårlekse i Skoriponens djupsinniga tecken som en följd av nattens skorpionfullmåne. Detta kan röra om i grytan och få chockerande sanningar eller hemligheter att avslöjas under de kommande dagarna. När månen dessutom idag går över i den frihetsälskande Skyttens tecken blir det extra viktigt för dig att få fram vad som är sant och riktigt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 17 maj 2022
Idag hamnar den utåtriktade Skyttenmånen i en fin vinkel till den innovativa men oberäknerliga Uranus. Detta hjälper dig lösa det mesta på bra men kanske lite oväntade sätt. När skttenmånen därefter slår sig samman med kärleksplaneten Venus öppnas goda möjligheter för att inleda samarbeten eller stärka banden till andra. Som avslutning på dagen slår sig sedan skyttenmånen sig samman med den drivna Mars vilket ökar din glädje och ditt självförtroende men också kan få dig att agera på impuls.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 18 maj 2022
På onsdag slår sig den drivna Mars samman med den fantasifulla Neptunus. Detta kan hjälpa dig omsätta något du drömt om till verklighet. När månen sedan går in i Stenbockens produktiva tecken och därefter slår sig samman med lyckoplanten Jupiter finns chans att få oerhört mycket gjort och detta på ett väldigt lyckosamt och givande sätt.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 19 maj 2022
På torsdag slår sig den praktiska Oxensolen sig samman i en fin vinkel med den passionerade Pluto. Detta ger enormt med extra energi och hjälper dig också ta stora kliv framåt med ideér, projekt eller annat du tar dig för. När sedan den produktiva Stenbocksmånen slår sig samman i en fin vinkel till den innovativa Uranus förstärks energin ytterligare och många spännande nya tankar, idéer och planer kan ta form.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   hundens år   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   månadssmycken   astrobok   månadssten   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   chinese year 2018   zodiaken   horoskop   astrosmycken   årshoroskop