Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 19 - 2022

Måndag den 9 maj 2022
Idag hamnar den dramatiska Lejonmånen på kant med den stillastående Saturnus. Detta kan göra att du känner dig hämmad eller begränsad av regler, avtal eller liknande. Du kan känna att speciellt myndighetspersoner eller andra personer i maktposition försöker bestämma saker och ting över ditt huvud utan hänsyn till vad du tycker eller känner. Tack och lov lugnar det ner sig när månen sedan går över i den praktiska och effektiva Jungfruns tecken. Du får nu hjälp att släppa orealistiska eller omöjliga förväntningar och också chans att reda upp saker och ting som du vill ha det på ett bra sätt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 10 maj 2022
På tisdag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en bakåtgående bana i sitt hemtecken den snabbtänkta Tvillingens tecken för ett besök som varar fram till den 22/5. Detta kan skapa oreda och störningar i all kommunikation men framför allt sådant som har med teknik och IT att göra. Var lite extra observant på dina bankkonton, mail, sociala medier med mera för det kan lätt bli fel eller galet under denna influens. Men en positiv aspekt är att perioden kommer ge chans att förändra eller förbättra något som är skrivet så jobbar du på något sådant finns nu stora chanser att få till något riktigt bra. Man avvakta helst med att lansera det hela tills den struliga perioden är över.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 11 maj 2022
Idag hamnar den effektiva Jungfrumånen på kant med en aggressiv Mars. Detta kan göra att du kör på lite för hårt och dessutom blir det lätt att du trampar andra på tårna i din iver att få allt gjort snabbt och på ditt sätt. Tack och lov kan det mesta reda upp sig när Jungfrumånen därefter slår sig samman i en fin vinkel med den praktiska och harmoniska Oxensolen.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 12 maj 2022
På torsdag går månen över i den skönhetsälskande och charmiga Vågens tecken. Detta kommer skapa en skön levnadsglad stämning som gör det lätt och roligt att umgås och komma överens med andra. När Vågenmånen sedan hamnar i opposition med den expansiv Jupiter kan du se möjligheter i sådant du tidigare trodde var omöjligt. Om möjligheterna går att förverkliga får du hjälp att bena ut när månen därefter slår sig samman med den intelligenta Merkurius.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   kinesiskt horoskop   månadssmycken   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   hundens år   månadssten   horoskop   chinese year 2018   årshoroskop   astrologiböcker   astrobok   zodiaken   bokrecensioner