Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 18 - 2022

Måndag den 2 maj 2022
Idag går månen över i den sociala Tvillingens tecken. Detta kommer öka humöret och din nyfikenhet. När Tvillingmånen dessutom slår sig samman med sin hemplanet kommunikatörsplaneten Merkurius skapas en fin energi som gör dig extra snabbtänkt och också gör det enkelt att förmedla det du vill ha sagt på ett bra sätt. Idag kommer också kärleksplaneten Venus påbörja en bana i Vädurens drivna och glada tecken för ett besök som varar fram till den 28/5. Detta kommer boosta på ditt kärleksliv och öppnar upp för äventyr och passion..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 3 maj 2022
På tisdag slår sig den expansiva och utåtriktade Jupiter samman med den djupsinniga och inåtvända Pluto. Detta skapar en mycket krftfull men något motsägelsefull energi som kan hjälpa dig se saker och ting från helt olika synvinklar. Energin kan också avslöja sådant som varit dolt och du kan få svar på frågor du haft. Men vänta med att fatta ett slutgiltligt beslut tills energin är över för det kan vara svårt att veta vad som är det du verkligen vill under denna influens som visar så många olika vinklar av allt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 4 maj 2022
Idag hamnar den kvicktänkta Tvillingmånen i torg med den drömmande Neptunus. Detta kan få dig att agera på känsla helt utan eftertanke. Energin kan också få dig att ta saker och ting mer personligt än du kanske borde då det är svårt att se objektivt på saker just nu. Men bara lugn när den drivna Mars därefter slår sig samman i en fin sextil med den innovativa Uranus får du chans att styra upp saker och ting. Energin kan dessutom öppna upp för nya spännande möjligheter och vägar. Speciellt när Tvillingmånen avslutningsvis slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter. Vi har turen med oss nu och chansen till roliga stunder är också extra stor.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 5 maj 2022
Nu står månen i den känsliga Kräftans tecken. Detta skapar en kärleksfull och fin energi. Men när kräftanmånen kommer på kant med kärleksplaneten Venus kan du uppleva att du måste välja mellan vad du önskar och vad du tror blir bäst för andra. När månen sedan slår sig samman med den innovativa men oberäkneliga Uranus kan ny vägar och möjligheter öppna sig, då behöver bara våga gå utanför din bekvämlighets zon för att ta chansen.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   månadssten   stjärntecken   zodiaken   hundens år   chinese year 2018   astrologiböcker   bokrecensioner   årshoroskop   kinesiskt horoskop   månadssmycken   bruna jord hunden   Year of the brown Earth Dog   horoskop   astrosmycken