Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag sker en kraftfull vinkel som kan skaka om rejält. På tisdag passa på att ha roligt. På onsdag är det lätt att ta i för mycket men spännande nya möjligheter kan också visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!









Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 18 - 2021

Måndag den 3 maj 2021
Idag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i kvadrat med den expansiva Jupiter. Detta kan ge dig storslagna planer och idéer men tyvärr är det troligtvis lite för orealistiska för att genomföra. Även i samtal och kommunikation är det lätt att överdriva under denna influens så försök tänk efter innan du säger något som kanske kan uppfattas bättre än vad det verkligen är..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 4 maj 2021
På tisdag slår sig den innovativa Vattumanmånen sig samman med kärleksplaneten Venus. Detta kommer öppna upp för romantik, kärlek och vänskap. När Vattumanmånen därefter slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter ökar också både optimismen och glädjen. Det finns idag stora chanser till roliga händelser eller positiva besked. Du kan också möta någon som kommer betyda mycket för dig framöver.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 5 maj 2021
På onsdag kan det vara lite svårt att koncentrera sig på tråkiga måsten och detaljer då månen står i den drömmande Fiskarnas tecken. Däremot är kreativiteten hög så gör du något du tycker om eller skapar något kan det bli riktigt bra. Runt lunch slår sig Fiskenmånen sig sen samman med den drivna Mars vilket kommer få dig på banan igen och låter dig gå i mål med det du kommit på tidigare på dagen eller låter dig slutföra sådant du inte kunde fokusera på tidigare. Fram på kvällen slår sig sedan Fiskenmånen samman med den påhittiga Uranus vilket ger chans till roliga överraskningar eller spontana infall.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 6 maj 2021
Idag slår sig kärleksplaneten Venus sig samman med den passionerade Pluto. Detta kommer skapa en kraftfull kärleksenergi som kan vara svår att motstå. Attraktioner kan uppstå, band skapas eller stärks. Vill du göra något speciellt tillsammans med din älskling eller någon som betyder mycket för dig är detta en perfekt dag. Energin hjälper dig också att välja med hjärtat men Pluto energin påverkar också ekonomi och pengar positivt så någon form av utdelning kan ske.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   månadssten   bruna jord hunden   hundens år   zodiaken   astrobok   horoskop   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   stjärntecken   chinese year 2018   bokrecensioner   månadssmycken   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn