Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 17 - 2022

Måndag den 25 april 2022
Idag går månen över i den fantasifulla och intuitiva Fiskarnas tecken. Detta kommer göra dig mer kreativ och gör dig också mer lyhörd och mottaglig för både andliga budskap och andras signaler. När Fiskenmånen fram på dagen slår sig samman med den praktiska och harmoniska Oxensolen skapas en fin energi som hjälper dig förverkliga dina kreativa idéer och planer på ett bra och givande sätt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 26 april 2022
På tisdag slår sig den kreativa Fiskenmånen sig samman med den innovativa Uranus. Detta skapar en riktig uppfinnarjocke energi som kan skänka många spännande och troligtvis lite otippade nya idéer och planer. Du kan också få nya infallsvinklar och lösningar på problem och tankar du haft. Positiva förändringar som gynnar dig på ett personligt plan kan nu också visa sig.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 27 april 2022
Idag slår sig kommunikatörplaneten Merkurius sig samman i en fin vinkel till lyckoplaneten Jupiter. Detta öppnar upp för att sådant du tidigare drömt om nu kan börja förverkligas. Det är också extra lätt att få fram det du vill ha sagt på bästa möjliga sätt och överlag har du turen med dig när du interagerar med andra. När månen sedan går över i den ivriga Vädurens tecken får du förnyad energi och orkar med nästan vad som helst. Fram på eftermiddagen slår sig slutligen kärleksplaneten Venus sig samman med den drömmande Neptunus. Detta ger goda chanser för romantik, kärlek, vänskap och trevliga stunder.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 28 april 2022
På torsdag slår sig kommunikatörsplaneten Merkurius sig samman i en fin trine till den passionerade Pluto. Detta hjälper dig driva igenom de frågor och saker som du brinner för på ett bra och tydligt sätt. När den ivriga Vädursmånen sedan slår sig samman med healing kometen Chiron kan du vilja förändra något som gnagt eller plågat dig men du har inte riktigt tålamodet att vänta ut resultatet utan vill se omedelbar effekt. Försök att inte förivra dig, du har nu haft orken att förändra och läkning kan ske men kanske inte över en natt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   chinese year 2018   astrologiböcker   stjärntecken   månadssten   bokrecensioner   astrobok   Year of the brown Earth Dog   hundens år   kinesiskt horoskop   zodiaken   horoskop   månadssmycken   astrosmycken   årshoroskop