Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 16 - 2022

Måndag den 18 april 2022
På annandagen kommer fin energi in från lyckoplaneten Jupiter som slagit sig samman med den drömmande Neptunus. Detta ger goda chanser till lyckosamma händelser och möjligheter. Någon form av mirakel eller oförklarlig händelse som kommer gynna dig kan också visa sig. När månen dessutom går över i den passionerade skorpionens tecken ökar din kreativitet och din attraktionskraft..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 19 april 2022
Under dagen på tisdag går solen över i den livsnjutande och praktiska Oxens tecken. Detta hjälper dig att inte skynda på saker och ting. Göra det bra och göra det rätt i lagom takt. Du har också lättare att njuta av livets små som stora glädjeämnen och kan vara mer här och nu. Oxensolen påverkar också dina relationer positivt då du under den kommande månaden får chans att knyta starkare band till dina nära och kära.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 20 april 2022
På onsdag hamnar den vidsynta Skyttenmånen på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kan göra att du behöver se över vad som sägs och skrivs mer än en gång för det är lätt att förhasta sig och formulera sig galet under denna influens. När skyttenmånen sedan hamnar i kvadrat med den drömmande Neptunus ökar din kreativitet och din intuition men logiken kan grumlas vilket kan göra det svårt att fokusera. Tack och lov styr det hela upp sig när månen fram på kvällen går över i den produktiva och logiska Stenbockens tecken.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 21 april 2022
På torsdag slår sig den produktiva Stenbocksmånen sig samman med den praktiska Oxensolen. Detta ger mängder med ork, inspiration och möjlighet att förverkliga dina idéer och planer. När Stenbocksmånen därefter slår sig samman med den drivna Mars fortsätter du hålla tempot uppe och får mycket gjort. När månen slutligen slår sig samman med den innovativa Uranus får du som avslutning många nya spännande idéer och infallsvinklar på saker och ting.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   bruna jord hunden   horoskop   månadssten   astrologiböcker   årshoroskop   zodiaken   chinese year 2018   stjärntecken   hundens år   kinesiskt horoskop   bokrecensioner