Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är det lätt att överdriva. På tisdag finns stora chanser till roliga händelser eller positiva besked. På onsdag är du kreativ men har först svårt att koncentrera dig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 16 - 2021

Måndag den 19 april 2021
Idag går solen över i den harmoniska och livsnjutande Oxens tecken, detta kommer minska stressen och gör det också enklare att leva i nuet och njuta av alla livets små som stora glädjeämnen. Även kommunikatörsplaneten Merkurius går över i Oxens tecken idag vilket får dig att tänka efter lite extra innan du säger något..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 20 april 2021
På tisdag hamnar den uttrycksfulla Lejonmånen i kvadrat med den harmoniska Oxen månen samtidigt som kommunikatörsplaneten Merkurius hamnar på kant med både kärleksplaneten Venus och den oberäkneliga Uranus. Detta kan skapa stormiga känslor samtidigt som du egentligen vill ha lugn och ro. Försök att inte lägga för stor vikt vid ilska utspel från andra eller plötsliga känslor du själv upplever. Om alla bara respekterar varandra idag kommer dagen ändå flyta på bra och din fysiska uthållighet är också troligtvis extra bra idag.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 21 april 2021
Idag hamnar den uttrycksfulla Lejonmånen på kant med en stillastående Neptunus detta kan skapa en del frustration då du gärna vill komma vidare eller starta upp nya saker men kan uppleva att saker och ting bromsas upp eller går trögare än du skulle vilja. När Lejonmånen fram på kvällen istället slår sig samman i en knepig kombination med den drömmande Neptunus, detta lättar visserligen på stämningen men du blir lite väl luddig och uppe i det blå av denna energi så försök att hålla kvällen lättsam och utan krav.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 22 april 2021
På torsdag slår sig kärleksplaneten Venus sig samman med den oberäkneliga Uranus. Detta kan bjuda på en hel del spännande överraskningar speciellt i sådant som rör kärlek men även pengar och nöjen. Överlag är det också tvära kast i känslorna under denna energi vilket gör att det kan vara klokt att avvakta med för drastiska beslut tills energierna lugnat ner sig. Men energin är också oerhört kreativ och innovativ så många fina nya skapelser, projekt eller idéer kan påbörjas nu.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   horoskop   bruna jord hunden   årshoroskop   bokrecensioner   stjärntecken   zodiaken   hundens år   månadssten   kinesiskt horoskop   månadssmycken   chinese year 2018   astrosmycken   astrobok  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn