Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag har du extra energi och når i mål. Senare väntar livsnjutning. På tisdag har du många bra idéer, men kan ha svårt att förklara dem. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 42 - 2021

Fredag den 22 oktober 2021
På fredag hamnar den aggresiva Mars i torg med den explosiva Mars. Detta skapar en kraftfull energi som triggar igång känslor, sammandrabbningar och bråk av episka slag. Det är oerhört lätt att överreagera eller agera impulsivt och aggressivt under denna influens. Försök att räkna till 10 innan du exploderar på något eller gör någon fysisk aktivitet för att få utlopp för ilskan istället. Energin ökar också passionen och heta attraktioner kan blossa upp snabbt. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 23 oktober 2021
Nu går solen in i Skorpionens passionerade och andliga tecken. Detta kommer intensifiera dina känslor, ökar din mediala förmåga liksom din kreativitet. Skorpionens månad är perfekt för att göra förändringar som påverkar dig personligen allt från investeringar till val av partners och vänner. Du har nu också goda chanser att bryta destruktiva vanor. Budskap eller meddelanden från nära och kära på andra sidan kan komma till dig under denna period.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 24 oktober 2021
Månen står nu i Tvillingens nyfikna och sociala tecken. Detta gör dig extra pratsam och benägen att prova på nya saker. Att umgås eller interagera med andra är lätt och roligt under denna energi och du är snabb i både handling och tanke. Någon kan också ge dig ett viktigt budskap idag.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   zodiaken   årshoroskop   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   månadssten   bokrecensioner   chinese year 2018   bruna jord hunden   horoskop   kinesiskt horoskop   hundens år   månadssmycken   astrologiböcker   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn