Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 26 - 2020

Fredag den 26 juni 2020
Nu står månen i den produktiva Jungfruns tecken och när jungfrumånen slår sig samman med den innovativa Uranus skapas en mycket positiv och inspirerande energi. Energin kan hjälpa dig få väldigt mycket gjort men framför allt genererar den lyckosamma tillfällen eller roliga överraskningar. Fram på kvällen slår sig Jungfrumånen samman med kommunikatörsplaneten Merkurius vilket kommer göra det enklare att kommunicera på ett givande sätt och att fatta riktigt bra beslut..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 27 juni 2020
På lördag återvänder den drivan Mars till sitt hemtecken den ivriga Väduren för ett besök som varar ovanligt länge, ända till 6 januari. Detta kommer göra oss mer drivna men också benägna att se saker i antingen svart eller vitt. Det blir under perioden större fokus för att tydligt ta ställning eller driva igenom de egna övertygelserna. Det är lätt att bli frustrerad tidvis under denna energi men fysiskt aktivitet kommer vara perfekt för att lätta på trycket och energin är dessutom väldigt stärkande för att ta initiativ, beslut eller göra slag i saken på sådant man inte kommit sig för att göra.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 28 juni 2020
Nu står månen i den dualistiska Vågens tecken detta kommer gynna alla former av relationer eller partnerskap och gör det överlag lättare att komma överens med andra. Du blir också mer harmonisk under denna influens och mer intresserad av skönhet, konst och musik. Dagen är perfekt för att spendera med något kreativt eller för att vårda och utveckla en relation av något slag.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   månadssten   chinese year 2018   astrobok   bruna jord hunden   stjärntecken   astrosmycken   zodiaken   astrologiböcker   hundens år   årshoroskop   månadssmycken   bokrecensioner   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn