Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 25 - 2021

Fredag den 25 juni 2021
På fredag midsommarafton kommer den drömmande och andliga Neptunus påbörja en bakåtgående bana i sitt hemtecken den fantasifulla Fiskarnas tecken för ett besök som varar ända fram till den 1/12. Att Neptunus färdas genom sitt hemtecken kommer ge en kraftig ökning av din mediala förmåga och din kreativitet. Många andliga budskap eller övernaturliga händelser kan visa sig under denna influens. Att Neptunus går baklänges kommer ge chans till att läka det själsliga hjärtat, besegra olika former av missbruk, bryta dåliga vanor eller mönster och låter dig också öppna upp ditt hjärta till att veta och förstå vad du behöver och vad du kan göra. Perioden är perfekt för healing och och många spännande nya idéer kommer troligtvis till dig i form av drömmar..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 26 juni 2021
Lördag midsommardagen nu går månen över i den uppfinningsrika och utåtriktade Vattumannens tecken samtidigt som solen står i kräftans kärleksfulla och kreativa tecken. Detta skapar goda förutsättningar för en fin dag med mycket kreativitet och kärlek. Dagen är perfekt att umgås med personer som står dig nära eller för att göra något som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 27 juni 2021
På söndag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bana i Lejonets uttrycksfulla och kreativa tecken för ett besök som varar fram till den 21/7. Detta kommer öka på din charm och din utstrålning. Perioden ger goda chanser för romantik och kärlek. Är du singel ges troligtvis chans att träffa en ny kärlek och för dig med förhållande blir det fler tillfällen för goda middagar, trevliga stunder och mer uppmärksamhet. Perioden är också perfekt för att starta nya kreativa projekt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   hundens år   bokrecensioner   bruna jord hunden   årshoroskop   horoskop   astrosmycken   månadssmycken   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   månadssten   zodiaken   astrobok   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn