Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 25 - 2020

Fredag den 19 juni 2020
På midsommarafton slår sig den livliga Tvillingmånen samman med kärleksplaneten Venus, detta skapar en härlig energi som ger goda chanser till äventyr, roliga överraskningar och en hel del romantik och kärlek. En tråkig rutin kan nu också brytas och överlag blir du lite extra nyfiken och provar gärna nya saker under denna energi. Men energin är rätt ombytlig så vänta med långsiktiga planer eller avtal till en annan dag, idag är det bättre att hålla saker och ting ganska okomplicerat..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 20 juni 2020
På midsommardagen fortsätter Tvillingmånen påverka starkt vilket skapar en livlig och social energi perfekt för att umgås eller kommunicera med andra. Det finns nu också stora chanser att få till sig någon viktig information, speciellt sådant som rör resor eller transport men överlag kan ny information komma till dig nu.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 21 juni 2020
På söndag väntar en avslöjande nymåne och solförmörkelse i Kräftans hemkära tecken. Solförmörkelser är kända för att avslöja saker och denna kan avslöja något som rör din bostad eller hur du lever ditt liv. Energin kan också få dig att fundera och komma till insikt om var du hör hemma eller var du vill bo.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   zodiaken   årshoroskop   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   chinese year 2018   bokrecensioner   astrosmycken   månadssten   astrobok   månadssmycken   horoskop   hundens år   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn