Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 24 - 2020

Fredag den 12 juni 2020
På fredag kommer den fantasifulla Fiskenmånen slå sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius, detta kan skänka viktiga budskap eller ge dig insikter utöver det vanliga så var lite extra uppmärksam på vad som kommer till dig idag och lite på vad din intuition säger dig. Kanske kan ett nytt sätt att leva visa sig nu. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 13 juni 2020
Idag kommer den krigiska Mars slå sig samman med den drömmande Neptunus. Detta kan skapa ganska konstiga känslor då Mars är pådrivande och lite aggressiv men Neptunus är medkännande. Detta kan skapa en viss förvirring kring hur du vill eller skall agera. Försök att använda energin till att ta fram den fredliga krigaren inom dig så kan du på ett mycket fint sätt lyckas med dina strider och vinna en seger eller två.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 14 juni 2020
Nu står månen i den ivriga Vädurens tecken, detta ökar på din entusiasm och glädje. Ditt självförtroende ökar också liksom din fysiska ork. Det finns nu chans att få mycket gjort och samtidigt ha riktigt kul. Energin passar bäst för en aktiv eller fartfylld dag, att ligga på soffan under denna energi kommer troligvis skapa frustration eller dåligt samvete.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   horoskop   astrosmycken   årshoroskop   astrobok   zodiaken   astrologiböcker   hundens år   månadssten   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   stjärntecken   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn