Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 23 - 2020

Fredag den 5 juni 2020
Idag väntar en spännande fullmåne och månförmörkelse i Skyttens vidsynta tecken, månförmörkelser kan avslöja sådant som tidigare varit dolt såsom hemligheter, skandaler, lögner osv. och detta är den första månförmörkelsen i en serie med förmörkelser som under de kommande två åren kommer sätta fokus på globala samarbeten och frågor, men också på sådant som rör media och samhällsinformation. Det finns stor chans att en sanning kommer fram nu och fler avslöjanden kan ske framöver när dessa förmörkelser inträffar..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 6 juni 2020
På lördag hamnar den sociala Tvillingsolen i kvadrat med en krigisk Mars. Detta kan göra det lätt att agera på impuls eller att ta drastiska beslut utan eftertanke. Försök att håll dig lugn tankemässigt och verbalt och låt dig inte stressas upp av denna ganska pådrivande energi. Fokusera istället på att använda energin som en extra energikick vid kroppsarbete, träning eller annan aktiv fritidsaktivitet.

Se endast dagens horoskop


Söndag den 7 juni 2020
Nu står månen i den produktiva stenbocken tecken. Detta kommer göra dig mer effektiv och vässa din logik. Alla former av planering och strukturering av saker och ting gynnas under denna energi. Du har också lättare att fokusera på det du vill göra och kan få mycket gjort nu.

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   stjärntecken   bokrecensioner   chinese year 2018   astrosmycken   månadssmycken   årshoroskop   zodiaken   hundens år   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   horoskop   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn