Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 21 - 2022

Fredag den 27 maj 2022
Nu står månen i den harmoniska och praktiska Oxens tecken. Vilket hjälper dig lösa saker lugnt och metodiskt. Men när kärleksplaneten Venus hamnar i torg med den explosiva Pluto kan du vilja övertyga andra om saker som du egentligen inte vet så mycket om. Var öppen och ärlig när du inte har alla fakta så kan energin hjälpa dig framåt för att nå i mål..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 28 maj 2022
På lördag slår sig den harmoniska Oxenmånen samman med den rebeliska Uranus. Detta kan göra att du får svårt att bestäma dig om du vill hålla saker och ting enkelt och bekvämt eller pröva något nytt och annorlunda. Fram på dagen kommer kärleksplaneten Venus gå in i Oxens tecken. Detta skapar en period med mycket skön energi som utöver kärlek, bjuder på fina chanser till livsnjutning och nöjen.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 29 maj 2022
På söndag kommer den drivna men krigiska Mars slå sig samman med lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en extremt motiverande energi som kan få dig att nå väldigt långt med det du vill göra. Energin kan dock dra igång maktspel, revolutioner eller rent av krig så ett visst mått av försiktighet kan behövas under denna starkt motiverande och manligt laddade dynamitenergi.
Se endast dagens horoskop


Måndag den 30 maj 2022
På måndag väntar en välbehövlig nymåne i Tvillingens dualistiska tecken. Energin öppnar upp för möjligheter de kommande två veckorna inom samarbeten, partnerskap och även resor och transport. Du kan nu också stärka banden i en relation (kärlek, vän eller familjerelation). Det är också extra stor chans att träffa en ny partner av något slag under denna energi och överlag flyger också samtalen lättare och intensivare nu vilket gör det lätt att ta kontakt med andra.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   årshoroskop   bokrecensioner   astrobok   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   stjärntecken   månadssten   astrologiböcker   astrosmycken   månadssmycken   hundens år   horoskop   zodiaken   bruna jord hunden