Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 20 - 2022

Fredag den 20 maj 2022
På fredag kommer månen gå över i den uppfinningsrika Vattumannens tecken vilket sätter igång dina idéer och tankar och också öppnar upp för att se saker ur ett större perspektiv. När Vattumanmånen sedan slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius kan samtalen bli riktigt intressanta och många bra och spännande saker kan komma ur de diskussionerna. Sen i kväll kommer sedan solen gå över i Tvillingens intelligenta och kvicka tecken. Detta kommer inleda en månad av mer socialiserande och nyfikenhet. Äventyr, resor och roliga händelser är också extra troliga..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 21 maj 2022
Idag slår sig den uppfinningsrika Vattumanmånen sig samma i en fin vinkel till den innovativa Uranus. Detta skapar en genial energi som låter dig komma på det mest brillianta idéer och lösningar. Kanske kan något av det du kommer på nu bli väldigt lönande på sikt. När sedan den livliga Tvillingsolen slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius skapas en uppsluppen stämning där pratet flyter lätt och det är roligt att umgås. Perfekt energi för ett party, date eller bara trevligt med nära och kära.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 22 maj 2022
På söndag kommer ko0mmunikatörsplaneten Merkurius som fortfarande färdas baklänges fram till 3/6 påbörja en bana i Oxens praktiska och ekonomiska tecken. Detta kan göra det svårt att se klart när det gäller affärer eller ekonomiska frågor. Ta helst ett steg tillbaka från investeringar och andra stora beslut som rör pengar och använd istället perioden för att tänka om och förbättra planerade inköp, investeringar och budgets.

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   chinese year 2018   bruna jord hunden   astrosmycken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   hundens år   horoskop   stjärntecken   zodiaken   månadssten   astrobok   astrologiböcker   månadssmycken