Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 19 - 2022

Fredag den 13 maj 2022
På fredag hamnar den diplomatiska Vågenmånen i en knivig vinkel till den oberäkneliga Uranus, ivriga Mars och den praktiska Oxensolen. Detta kan göra att din tanke och handling inte riktigt är i synk. Du kan finna dig själv planera för något och sen göra något helt annat. Tack och lov styr energierna upp sig fram på kvällen när Vågenmånen istället slår sig samman med den stabiliserande Saturnus. Du får nu chans att få ordning på det hela och får även möjlighet att förbättra det du tänkt dig ett snäpp..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 14 maj 2022
Idag går månen över i den passionerade och djupsiniga Skorpionens tecken. Detta kommer göra dig mer lyhörd för både dina egna behov och andras. Du blir också mer benägen att följa ditt hjärta och du vet lättare vad du vill och hur du skall få det. Men när månen hamnar på kant med både kommunikatörsplaneten Merkurius och den expansiva Jupiter blir det lätt att du driver på dig själv för hårt. Stanna upp och lyssna till ditt inre då och då så känner du när det blir för mycket.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 15 maj 2022
På söndag väntar en omvälvande Fullmåne i Skorpionens intuitiva och passionerade tecken. Detta kan avslöja chockerande hemligheter och sådant som varit dolt tidigare. Pakter kan nu också inledas eller så sker plötsliga förändringar. Energin skänker också extremt mycket kreativitet och några riktigt spännande investeringsmöjligheter kan visa sig.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   månadssmycken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   astrobok   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   hundens år   zodiaken   astrosmycken   stjärntecken   astrologiböcker   månadssten