Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 18 - 2022

Fredag den 6 maj 2022
På fredag slår sig kommunikatörsplaneten Merkurius sig samman i en fin sextil med kärleksplaneten Venus. Detta skänker är extra innerlighet och värme till det som sägs. Många intressanta samtal och diskussioner kan nu ske och det är överlag extra lätt och roligt att prata med andra nu. När sedan den intuitiva Kräftanmånen slår sig samman med den andliga Neptunus skapas ytterligare en fin energi som stärker förståelsen och kärleken till andra och också öppnar upp för mediala budskap och meddelanden. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 7 maj 2022
Idag slår sig den harmoniska Oxensolen sig samman i en fin sextil till den drivna Mars. Detta gör att du kan få riktigt mycket gjort i ett behagligt tempo utan att stressa. Överlag kantas dagen av livsnjutning och energi. Speciellt som månen senare idag går över i den levnadsglada och utrycksfulla Lejonets tecken. När lejonmånen dessutom slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius och kärleksplaneten Venus blir du extra charmig och pratsam vilket skapar en lättsam och glad stämning som sätter guldkant på lördagskvällen.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 8 maj 2022
Söndag är perfekt för att socialisera med andra eller göra andra roliga aktiviteter som du tycker om. Månen står i den uttrycksfulla Lejonets tecken vilket ger ökat självförtroende och humör. Nu kanske du inte får så mycket gjort som du tänkt men å andra sidan för du troligtvis roligare och en riktigt fin avslutning på veckan.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   astrobok   zodiaken   bokrecensioner   horoskop   månadssten   månadssmycken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   bruna jord hunden   astrologiböcker   astrosmycken   chinese year 2018   hundens år   Year of the brown Earth Dog