Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 17 - 2022

Fredag den 29 april 2022
På fredag påbörjar den djupsinniga och passionerade Pluto en bakåtgående bana i Stenbockens produktiva tecken för ett besök som varar till den 8/10. Detta kommer öppna upp för själslig utveckling och låter dig vända fokus mer inåt. Utåt sett kan det kännas som inte mycket händer men efter periodens slut är du redo att vända utåt igenom och många knutar och problem kan då lösas upp av de förändringar och den utveckling du uppnått under denna perioden..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 30 april 2022
På lördag väntar en jordande nymåne i Oxens harmoniska tecken. Detta hjälper dig mindre stressad och mer närvarande i nuet. Energin ger också goda chanser att påbörja något som kommer förbättra din ekonomi eller din livssituation. Var uppmärksam på möjligheter eller vägar som kan visa sig nu för de kan bli mycket givande. Energin ökar också din sensualitet och öppnar upp för kärlek och livsnjutning.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 1 maj 2022
Söndagen ser ut att bli harmonisk och fin. Energin från den jordanden nymånen är fortfarande stark och kommer vara så de närmsta dagarna. Att vara ute i naturen eller skapa med händerna är extra gynnsamt nu och det finns också goda chanser att stärka banden till någon som ligger dig varmt om hjärtat eller också kommer du träffa någon som kommer att bli betydelsefull för dig på ett personligt plan tex en ny kärlek.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   hundens år   kinesiskt horoskop   astrosmycken   månadssten   astrobok   månadssmycken   stjärntecken   bruna jord hunden   horoskop   bokrecensioner   astrologiböcker   zodiaken   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog