Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 16 - 2022

Fredag den 22 april 2022
På fredag slår sig den produktiva stenbocksmånen sig samman i fin vinkel till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta gör dig extra skärpt och snabb i tanken. Du kan nu få några riktigt bra snilleblixtar och det är enkelt att få sagt eller skrivit ner det du vill förmedla till andra på ett bra sätt. När dessutom sedan månen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter skapas en riktig tur energi som låter dig lyckas med nästan vad som helst..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 23 april 2022
Idag går månen över i Vattumanens vidsynta tecken. Detta gör dig mer benägen att se den större bilden och vilja välja saker och ting utifrån allas bästa. Men när vattumansmånen hamnar på kant med den envisa Oxensolen kan det ändå bli så att hur ädla dina motiv än var från början så kommer du när det kommer till kritan se till ditt eget bästa och överlag har folk svårt att vika från de egna åsikterna och behoven under denna energi vilket kan försvåra kompromisser. Men å andra sidan öppnar energin upp för att du är sann mot dig själv och verkligen står upp för det du tror på. Detta innebär också att du drar till dig andra likasinnade och har en god chans att driva igenom frågor som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 24 april 2022
På söndag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i kvadrat med den stillastående Saturnus. Detta kan göra det svårt att få fram det du vill ha sagt och du kan också uppleva att du inte blir hörd eller att andra missförstår dig. Du har också svårare att tolka och göra rätt bedömning av vad andra försöker säga dig. Spara därför hellre de stora diskussionerna till en annan dag och passa på att sysselsätta dig med något kreativt och gärna fysiskt krävande. Överlag gynnas aktiviteter som kräver handling men ingen förhandling. Solen står i den harmoniska och uthålliga Oxens tecken vilket ger fin draghjälp till den typen av aktiviteter.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   astrobok   hundens år   månadssmycken   kinesiskt horoskop   zodiaken   chinese year 2018   bokrecensioner   astrosmycken   årshoroskop   månadssten   horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   bruna jord hunden