Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 49 - 2017

Måndag den 4 december 2017
Den nyfikna Tvillingmånen ställer sig idag i en fin trine med den innovativa Uranus. Detta ger möjlighet till både äventyr och spännande händelser. Det finns också chans att prova på nya sätt att göra saker eller få nya idéer och infallsvinklar. När Tvillingmånen sedan slår sig samman med den drivna Mars får du ork och uthållighet att genomföra det som behöver göras på ett bra och framgångsrikt sätt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 5 december 2017
Nu står månen i den intuitiva Kräftans tecken. Detta gör dig mer fokuserad på personliga frågor och sådant som ligger dig varmt om hjärtat. När Kräftanmånen idag också slår sig samman med den drömmande Neptunus skapas en mycket kreativ energi som hjälper dig med allt skapande. Din mediala förmåga blir också förhöjd och det finns chans till andlig vägledning eller värdefulla andliga budskap nu.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 6 december 2017
Den känsliga kräftanmånen hamnar på morgonen i kvadrat med en oberäknelig Uranus. Detta kan skapa störningar eller kraftiga humörsvängningar. Överlag kan du känna dig orolig och ofokuserad under denna influens och det är lätt att agera underligt och inte som man brukar. Tack och lov kommer skönare energi in fram mot lunch då kommunikatörsplaneten Merkuriusslår sig samman med den drivna Mars. Energin kikar igång dina geniknölar och stärker all form av kommunikation med tydlighet och fokus. Du blir dessutom extra produktiv under denna influens och kan få riktigt mycket gjort.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 7 december 2017
Nu står Månen i Lejonets glada och kreativa tecken, detta ökar ditt självförtroende och gör dig mer utrycksfull. När Lejonmånen idag också slår sig samman med kärleksplaneten Venus skapas en fin energi som gör det lätt och roligt att umgås eller samarbeta med andra. Se dock upp för en expansiv Jupiter som runt lunch hamnar på kant med Lejonmånen. Detta kan skapa svinn i plånboken och investeringar kan verka bättre än vad de i själva verket är.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   astrologiböcker   månadssmycken   stjärntecken   kinesiskt horoskop   hundens år   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   astrosmycken   månadssten   astrobok   zodiaken   horoskop   bokrecensioner   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn