Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag kan nya spännande idéer och planer komma till dig, men se upp med humöret. På lördag väntar kärlek, glädje och gemenskap. På söndag är du kreativ och medial. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 40 - 2020

Måndag den 28 september 2020
Idag hamnar kärleksplaneten Venus i vinkel med den drivna Mars. Detta ökar din charm och din impulsivitet. Flirt, romantik, roligt umgänge eller nyförälskelse kan ske idag. Du kan också få modet att tala om för någon vad du verkligen känner eller så berättar någon nära dig vad den känner för dig. Energin är överlag både uppiggande och välgörande för både kropp och själ..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 29 september 2020
På tisdag vänder den stabiliserande Saturnus framåt igen i den produktiva Stenbockens tecken. Detta kommer skapa en period som ger chans till stora genombrott eller så ordnar det upp sig med sådant som blivit försenat eller förhinder med. Du har nu också fina möjligheter att komma en bra bit närmare det du drömt om. Energin är en riktigt karriärsbooster som har alla chanser att ge dig utdelning under lång tid.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 30 september 2020
Den andliga Fiskenmånen stärker både din kreativitet och din mediala förmåga idag. Du är också extra lyhörd för andras behov och känslor idag och din intuition är förstärkt så lita på vad magkänslan säger för den är troligtvis helt rätt. Allt som rör skapande och vårdande gynnas av denna energi.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 1 oktober 2020
På torsdag väntar en sprakande fullmåne i Vädurens energiska tecken. Energin är oerhört vitaliserande och öppnar upp för något nytt och bättre. Speciellt när det gäller det egna jaget men den påverkar överlag hela livssituationen och ger chans att rensa ut sådant som vi inte behöver längre och öppnar upp för nya möjligheter och vanor. Du får också chans att bättre känna dig själv och förstå vad du behöver och varför.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   hundens år   zodiaken   bokrecensioner   astrologiböcker   horoskop   astrobok   stjärntecken   årshoroskop   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn