Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag kan det lätt gå fel i kommunikationen. På tisdag går det mesta lätt och det finns goda chanser till härlig livsnjutning. På onsdag är du snabb i tanken och nya idéer kan dyka upp. På torsdag väntar stormiga känslor men också chans till förändring. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 30 - 2020

Måndag den 20 juli 2020
Idag väntar en helande nymåne i Kräftans vårdande tecken detta ger stora chanser till att reparera och läka sårade känslor, stärka förhållanden och partnerskap samt att förbättra din livssituation.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 21 juli 2020
Nu står månen i den uttrycksfulla Lejonets tecken detta skapar en lekfylld stämning med stora chanser till kärlek, nöje och glada händelser. När lejonmånen dessutom slår sig samman med en driven Mars och en charmig Venus skapas en fin energi som ger tur i både kärlek och sådant som rör ekonomi och pengar.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Onsdag den 22 juli 2020
Nu går solen in i den glada Lejonets tecken och då även månen står i lejonetstecken skapas en riktigt härlig feelgood energi som skänker passion, glädje och stärker ditt självförtroende. Du kan nu också få vägledning eller hittar sätt att förbättra din position på.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Torsdag den 23 juli 2020
På torsdag kan du lätt fasta i detaljer men får också chans att reda ut vad du verkligen vill eller vad som är rätt för just dig då månen står i den noggranna och produktiva Jungfruns tecken.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   månadssmycken   bruna jord hunden   årshoroskop   zodiaken   bokrecensioner   chinese year 2018   astrobok   horoskop   månadssten   astrosmycken   hundens år   kinesiskt horoskop   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn