Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 24 - 2020

Måndag den 8 juni 2020
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin vinkel till den fantasifulla Neptunus och lyckoplaneten Jupiter detta skapar en riktigt positiv energi som skänker framgång och också ger möjlighet till en utdelning eller belöning för något. Spännande nya möjligheter eller resultat kan nu också visa sig, speciellt sådant som rör ekonomi eller karriären. Överlag är detta en energi som låter dig skörda frukterna av tidigare ansträngningar.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 9 juni 2020
Nu går månen över i den uppfinningsrika Vattumannens tecken men när månen hamnar i kvadrat med den oberäkneliga Uranus kan mycket udda eller annorlunda saker inträffa och det kan gå snabbt så det gäller att hålla tungan rätt i munnen idag. Energin kan också påverka mekaniska saker såsom motorstopp, datakrasch etc. Men håll ut fram på eftermiddagen slår sig Vattumanmånen istället samman med kärleksplaneten Venus vilket skapar en fin stämning och ger goda chanser till trevliga händelser, romantik och nöjen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 10 juni 2020
På onsdag är det extra lätt att hitta kreativa lösningar eller få svar på sådant du inte riktigt hade koll på innan, då den uppfinningsrika Vattumannmånen påverkar oss starkt. Det är nu också enklare att se den större bilden av saker och ting och samarbeten eller interaktioner med andra funkar lättare under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 11 juni 2020
Idag hamnar den sociala Tvillingsolen i kvadrat med en luddig Neptunus, detta kan göra det svårare att tänka klart eller att se saker i rätt ljus. Missförstånd, förvirring eller bedrägerier kan lättare ske under denna influens. Någon kan också hålla något hemligt för dig nu eller så känner du att du måste hålla något hemligt för någon annan. Om det är du som hemlighåller något är det viktig att du frågar dig vem du försöker lura, kanske lurar du bara dig själv.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   zodiaken   astrologiböcker   stjärntecken   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   hundens år   bruna jord hunden   månadssmycken   astrobok   årshoroskop   bokrecensioner   horoskop   månadssten   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn