Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 22 - 2020

Måndag den 25 maj 2020
På måndag ställer sig den drivan Mars i en fin sextil till den innovativa Uranus, detta skapar en mycket kreativ energi som kan skänka spännande nya idéer, planer och projekt. Energin ger också extra ork och uthållighet att lösa det som behöver göras, kanske på ett lite annorlunda sätt men det blir troligtvis riktigt bra. Men eftersom månen står i den känsliga Kräftans tecken kan du uppleva att andra kritiserar eller sårar dig, försök att inte lägga så stor vikt vad andra säger utan lita till din egen förmåga, kräftan månen kommer även den skänka kreativitet så det är bättre att fokusera på vad du kan göra istället för att tänka på vad du inte gjorde..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 26 maj 2020
På tisdag ställer sig den känsliga kräftanmånen i en fin trine med den intuitiva Neptunus. Detta skapar en mycket medial energi som öppnar upp för andliga budskap och varsel. Det är också enklare att läsa av och förstå andra under denna influens. Energin är också extremt kreativ och alla former av skapande gynnas under denna energi. Men fram på kvällen hamnar en krigisk Pluto i torg med den expansiva Jupiter. Detta kan skapa tillfälliga problem eller förvecklingar som rör ekonomi, företagande eller studier. Energin blåser dock snabbt över så vänta hellre med att svara på det där kniviga jobbmailet tills imorgon och sov på saken om något strulat till sig för det kan vara löst tills imon.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 27 maj 2020
Idag går månen över i den lekfulla Lejonets tecken. Detta ökar din livsglädje, stärker ditt självförtroende och gör dig överlag mer utåtriktad. Energin är perfekt för att presentera eller övertala andra om en idé eller projekt du funderat eller jobbar på. Även jobbansökningar gynnas nu då du har extra lätt att visa dig från din bästa sida. Energin är också mycket generös så det finns stora chanser att du får beröm eller ett erkännande för något bra du gjort idag.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 28 maj 2020
På torsdag går kommunikatörsplaneten Merkurius över i den kärleksfulla kräftans tecken under de kommande veckorna. Detta kommer göra det mer viktigt med hur våra relationer ser ut och hur vi lever våra liv. Du kan nu också få möjlighet att sätta gränser mot någon eller får chans att prata ut och få ett mer harmoniskt förhållande med någon nära. När Merkurius efter 3 veckor börjar gå bakåt i samma tecken mellan 18/6-12/7 finns goda chanser att du får kontakt eller återförenas med gamla vänner, släktingar eller en tidigare partner.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   astrologiböcker   astrobok   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   månadssmycken   bruna jord hunden   årshoroskop   kinesiskt horoskop   månadssten   hundens år   astrosmycken   stjärntecken   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn