Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 20 - 2018

Måndag den 14 maj 2018
Idag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta skapar en mycket kraftfull energi som ökar den mentala kapaciteten enormt och skapar intensiva tankar. Vissa kan uppleva energin som överväldigande eller stressande men rätt hanterat kan den hjälpa dig fatta rätt beslut eller låter dig uppnå det du vill. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 15 maj 2018
Nu står månen i den innovativa Stenbockenstecken. Detta hjälper dig att tänka i ett större perspektiv och ifrågasätta eller omarbeta saker och ting. När Vattumanmånen dessutom slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius blir du extra klartänkt och tydlig när du kommunicerar. Energin är perfekt för att förhandla, skapa nya allianser eller för att planera.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 16 maj 2018
Nu står. Månen i den fantasifulla Fiskarnas tecken. Detta ökar din intuition och gör dig mer mottaglig för andliga budskap och skapar en starkare kontakt med ditt sjätte sinne. Din kreativitet är nu extra stark liksom din förmåga att drömma. När Fiskenmånen dessutom slår sig samman med den stabiliserande Saturnus. Detta skänker uthållighet och stärker din uppmärksamhet. Saker du gör nu har också större chans till varaktighet.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 17 maj 2018
Idag ställer sig den kreativa Fiskenmånen i en fin trine till lyckoplaneten Jupiter. Detta kommer öppna upp för positiva händelser och tankar. Det är nu enklare att se allt från den ljusa sidan och också hitta de bästa sätten att hantera sådant du behöver lösa. Det mesta går vägen lite bättre nu och det finns stora chanser till utdelning eller framgång.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   årshoroskop   kinesiskt horoskop   månadssten   hundens år   stjärntecken   bokrecensioner   zodiaken   bruna jord hunden   horoskop   astrobok   månadssmycken   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn