Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 19 - 2020

Måndag den 4 maj 2020
Idag går månen över i den diplomatiska Vågens tecken och när månen dessutom slår sig samman med den stabiliserande Saturnus skapas en fin energi som hjälper dig komma överens eller samarbeta bra med andra. Energin är mycket produktiv och många bra förslag eller idéer kan komma till dig under denna influens..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 5 maj 2020
På tisdag slår sig den charmiga Vågenmånen ihop med sin hemplanet kärleksplaneten Venus och den drivna Mars. Detta gynnar alla former av partnerskap och kärleken. Du kan nu få möjlighet att berätta för någon vad du känner på bästa möjliga sätt. Energin stärker tillgivenheten mellan oss och gör det enklare att visa känslor.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 6 maj 2020
Idag går månen över i den passionerade och mediala Skorpionens tecken. Dina känslor kan djupna under denna influens och din mediala förmåga förstärks, speciellt eftersom månen imorgon kommer vara en fullmåne. En hemlighet eller något som varit dolt kan också visa sig nu.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 7 maj 2020
På torsdag väntar en mycket kraftfull fullmåne i Skorpionens andliga och passionerade tecken. Energin kan skapa en bro till det andliga så var uppmärksam på tecken eller budskap från den andra sidan medans denna energi är aktiv. Du kan också återförenas med någon eller så får du hjälp att släppa eller förlåta någon/något från det förflutna.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   chinese year 2018   stjärntecken   månadssmycken   bokrecensioner   zodiaken   hundens år   månadssten   astrobok   astrosmycken   bruna jord hunden   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn