Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag kan det lätt gå fel i kommunikationen. På tisdag går det mesta lätt och det finns goda chanser till härlig livsnjutning. På onsdag är du snabb i tanken och nya idéer kan dyka upp. På torsdag väntar stormiga känslor men också chans till förändring. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 29 - 2020

Fredag den 17 juli 2020
Den glada Tvillingmånen lockar dig till äventyr och det finns goda chanser att prova på något nytt och spännande. Resor av olika slag gynnas liksom alla former av kommunikation.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
.
Se endast dagens horoskop


Lördag den 18 juli 2020
Nu står månen i den hemkära Kräftans tecken, detta ökar ditt behov av trygghet och gör det till en perfekt dag att förbättra ditt hem eller din trädgård eller för att umgås med någon du tycker extra mycket om.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Söndag den 19 juli 2020
Idag vänder kommunikatörsplaneten Merkurius till en framåtgående bana igen i Kräftans kärleksfulla tecken samtidigt som även månen står i Kräftans tecken, detta inleder en period som gynnar alla former av partnerskap och relationer, det är också extra lätt att få sagt det man behöver på ett bra och givande sätt.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   astrologiböcker   månadssten   chinese year 2018   bruna jord hunden   astrosmycken   hundens år   årshoroskop   zodiaken   horoskop   astrobok   stjärntecken   kinesiskt horoskop   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn