Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du produktiv och turen är med dig på eftermiddagen. På tisdag tänker du positivt och en period av innovativa lösningar och nya möjligheter inleds. På onsdag kan stora förändringar, aktivism eller utveckling av olika slag ske. På torsdag kan omtumlande händelser och tvära kast skaka om din dag. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 21 - 2020

Fredag den 22 maj 2020
På fredag väntar en spännande nymåne i Tvillingens utforskande tecken, detta kommer ge stora möjligheter att tänka i nya eller annorlunda banor eller så får du svar på frågor du haft. Energin öppnar också upp för genombrott av olika slag och skänker ökad kunskap..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 23 maj 2020
På lördag fortsätter Tvillingmånens påverkan vara stark, någon form av information kan komma till dig under denna influens och det finns också chans till fartfyllda eller roliga aktiviteter och händelser. En romantisk- eller vänn- situation kan också ta en helt annan vändning under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 24 maj 2020
På söndag går månen över i den hemkära kräftans tecken, detta kommer lugna ner tempot och ger goda möjligheter att påta i trädgården, dekorera hemmet eller få lite kvalitetstid för dig själv eller tillsammans med dina närmaste på ena eller andra sättet. Kreativiteten är också extra hög nu och alla former av skapande gynnas.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   bokrecensioner   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   horoskop   astrologiböcker   bruna jord hunden   månadssten   astrobok   kinesiskt horoskop   årshoroskop   månadssmycken   astrosmycken   hundens år  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn