Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 19 - 2020

Fredag den 8 maj 2020
På fredag går månen över i den optimistiska Skyttens tecken, detta kommer lätta upp stämningen och skänker både hopp och glädje. Energin stärker också den villkorslösa kärleken så bli inte förvånad om någon gör något osjälviskt för dig idag eller så får du tillfälle att göra något för någon annan idag vilket kommer ge tillbaka mer än vad du gav..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 9 maj 2020
På lördag ställer sig den utåtriktade Skyttenmånen i en fin vinkel till den eldiga Pluto. Det skänker både positivitet och massor av ork. Speciellt fysisk ansträngning blir lättare under denna energi och det mesta går att lösa smidigt nu.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 10 maj 2020
Idag börjar den stabiliserande Saturnus en bakåtgående bana i Vattumannens tecken fram till den 1 juli. Detta kan skapa stora förändringar i hur vi lever eller rör oss. Energin kan också hjälpa dig släppa taget om något och öppna upp för nya drömmar.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   zodiaken   bruna jord hunden   bokrecensioner   månadssten   hundens år   horoskop   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   astrobok   årshoroskop   astrologiböcker   stjärntecken   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn