Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 15 - 2020

Fredag den 10 april 2020
På långfredagen kommer kommunikatörsplaneten Merkurius gå in i Vädurens ivriga tecken. Detta kommer skänka massor av inspiration och låta en hel del kreativa oanade talanger att växa fram under den kommande tiden. Nya sätt att hitta lösningar eller nya vägar att ny i mål kan komma till dig under de kommande veckorna. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 11 april 2020
På påskafton går månen över i den produktiva Stenbockens tecken detta ge dig mycket ork att göra det du vill få gjort, när dessutom den utåtriktade Vädurssolen påverkar blir det lättare att hitta positivitet och glädje även om omvärlden eller något i din omgivning ser mörkt ut.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 12 april 2020
På påskdagen kan en hemlighet avslöjas eller så får du modet att säga sanningen om något du länge tänkt på. Lita till din egen förmåga och känsla idag eller använd den produktiva energin som Stenbockssmånen skänker till att skapa eller pyssla med sådant som känns viktigt för dig.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   kinesiskt horoskop   horoskop   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   månadssten   bokrecensioner   årshoroskop   astrologiböcker   bruna jord hunden   zodiaken   månadssmycken   chinese year 2018   hundens år   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn