Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 7 - 2018

Måndag den 12 februari 2018
Den produktiva Stenbocksmånen ställer sig idag i en fin sextil med den fantasifulla Neptunus. Detta skapar en mycket kreativ och givande energi som hjälper dig förverkliga dina drömmar, planer och mål. Var lite extra lyhörd för de idéer och tankar som kan komma till dig nu för de kan vara början på något riktigt bra..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 13 februari 2018
Nu går månen över i den intellektuella Vattumannens tecken. Detta hjälper dig vara mer objektiv och gör det lättare att se ett bredare perspektiv av saker och ting. Alla former av grupparbeten gynnas av denna energi. Se dock upp fram på kvällen runt 17-18 tiden då kommunikatörsplaneten Merkurius hamnar i torg med expansiva Jupiter vilket kan strula till det med förseningar eller missöden i det som sägs eller skriv. Energin kan också störa resor, så kör försiktigt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 14 februari 2018
Den uppfinningsrika Vattumanmånen ställer sig i dag i en mycket fin sextil till den drivna Mars. Detta ger en rejäl boost som hjälper dig både hålla igång och nå i mål med det du vill göra. Det blir också enklare att hantera och få respekt från andra under denna influens. Passa på att underhålla sådant du vill skall bli riktigt hållbart och bra för du har mycket goda chanser att lyckas.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 15 februari 2018
Idag ställer sig kommunikatörsplaneten Merkurius i en mycket fin sextil till den innovativa Urans. Detta kommer ge chans till riktigt stora genombrott, speciellt i sådant som rör kommunikation och kontakt med andra. Snilleblixtar och nya mycket givande infallsvinklar kan också komma till dig nu. Energin är perfekt för att planera, skapa eller skriva. Något roligt och överraskande kan också dyka upp under denna influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bokrecensioner   årshoroskop   hundens år   astrosmycken   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   astrobok   astrologiböcker   stjärntecken   chinese year 2018   zodiaken   horoskop   månadssten   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn