Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar chans till läkning av både själsliga och kroppslig sår och skador. Tisdagen kan börja med tvära kast och oberäkneligt beteende men det lugnar ner sig fram på dagen. På onsdag väntar kärlek, passion och kreativitet men se upp så känslorna inte rusar iväg. På torsdag generös och mycket fin fullmåne i Lejonets kreativa och uttrycksfulla tecken. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 49 - 2020

Måndag den 30 november 2020
Idag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. Detta kommer ge möjlighet att få information som tidigare varit dolt. Den ger också chans att bryta gamla tankemönster och ersätta med nya bättre. Energin är aktiv under två veckor fram till en solförmörkelse i den sanningsälskande Skyttens tecken den 14/12. Så passa på att förbereda dig för en ny början och släpp det förflutna eller gamla som inte behövs i ditt liv längre..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 1 december 2020
På tisdag går kommunikatörsplaneten Merkurius in i Skyttens filosofiska tecken för ett besök som varar fram till den 20/12. Detta kommer öka på ditt behov att stå upp för det du tycker är rätt vilket kan skapa livliga och mycket givande debatter. Men då de egna idealen och principer kommer nvara viktigare än någonsin kan det lätt bli att du enbart omger dig med jasägare och glömmer bort att lyssna på den andra sidan av saker och ting. Men bara du är medveten om detta kommer du vara din egen bästa jury som efter lite eftertanke troligtvis hittar den bästa lösningen för alla parter.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 2 december 2020
Nu går månen över i den kreativa kräftans tecken och när månen dessutom slår sig samman med den innovativa Uranus skapas en energi som kan skänka en hel del spännande upplevelser och idéer. Något oväntat kan också visa sig speciellt sådant som rör ditt hem eller något som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 3 december 2020
Idag hamnar den känsliga kräftanmånen i fyrkant med en krigisk Mars. Detta gör dig mer benägen att vilja driva igenom saker och ting på ditt sätt. Problemet blir förstås att alla andra känner samma och också vill bestämma, vilket kan skapa ganska så svåra balansgångar. Energin gör dig också mer beskyddande över både personer och saker som ligger dig extra varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   månadssmycken   månadssten   årshoroskop   kinesiskt horoskop   hundens år   horoskop   astrobok   bokrecensioner   astrosmycken   zodiaken   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn