Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar chans till läkning av både själsliga och kroppslig sår och skador. Tisdagen kan börja med tvära kast och oberäkneligt beteende men det lugnar ner sig fram på dagen. På onsdag väntar kärlek, passion och kreativitet men se upp så känslorna inte rusar iväg. På torsdag generös och mycket fin fullmåne i Lejonets kreativa och uttrycksfulla tecken. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 48 - 2020

Måndag den 23 november 2020
Idag hamnar den fantasifulla Fiskenmånen i en fin trine till först kommunikatörsplaneten Merkurius och sedan till sin hemplanet den andliga Neptunus. Detta ökar kreativiteten och gör det lättare att vara mer uttrycksfull i din kommunikation. Andliga budskap kan visa sig idag eller så kommer du på något som kan hjälpa dig förverkliga en dröm..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 24 november 2020
Nu går månen över i den ivriga Vädurens tecken och när månen dessutom slår sig samman med en stödjande Saturnus får vi extra krafter att klara av nästan vad som helst. Det finns idag stora chanser till framgång eller möjlighet att utveckla en talang eller ambition. Energin kan också innebära förbättringar för dig på ett personligt plan.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 25 november 2020
På onsdag slår sig den drivna Vädursmånen sig samman med den lika drivna Mars vilket skapar en mycket kraftfull powerenergi som skänker styrka, uthållighet och mod. Det finns nu chans att verkligen våga och vinna eller att klara av ofantligt mycket mer än du tror. Speciellt när det gäller fysisk uthållighet men på alla plan stärks du av denna energi.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 26 november 2020
Idag ställer sig den utåtriktade Skytten solen i en mycket fin trine till healer kometen Chirion. Detta kan få starka känslor att blossa upp som först kan te sig skrämmande. Men energin är oerhört helande och kan hjälpa dig bearbeta, läka eller göra dig av med sådant du inte behöver och försonas med sådant du faktiskt behöver men inte riktigt förlikat dig med.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   årshoroskop   stjärntecken   månadssmycken   månadssten   chinese year 2018   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   astrobok   kinesiskt horoskop   horoskop   bruna jord hunden   hundens år   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn