Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 46 - 2017

Måndag den 13 november 2017
Idag hamnar den noggranna Jungfrumånen i kvadrat med en stillastående Saturnus. Detta kan göra det svårare att sammarbeta eller komma överens med andra. Det kan också orsaka hinder eller komplikationer. När dessutom senare Jungfrumånen hamnar i kvadrat med den drömmande Neptunus kan det också vara svårt att se saker och ting klart. Men fram på kvällen lättar energierna när månen går över i den diplomatiska och sociala Vågens tecken. Detta kommer skapa balans och harmoni i både samarbeten och i dina personliga relationer med andra..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 14 november 2017
Den diplomatiska Vågen månen ställer sig idag i en fin sextil med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta gör saker och ting mer tydliga och hjälper dig vara grundlig och lyhörd i din kommunikation med andra. När sedan Vågenmånen fram på kvällen slår sig samman med den drivna Mars får du massor av ork, men det är lätt att överreagera eller gå för långt under denna ganska hetsiga energi.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 15 november 2017
Idag hamnar den sociala Vågen månen i torg med en oförutsägbar Uranus. Detta kan skapa impulsivt eller orationellt beteende. Ditt humör kan också åka berg och dalbana under denna influens och din riskbenägenhet ökar. Fram på kvällen blir det betydligt lugnare då Vågenmånen istället slår sig samman med den stabiliserande Saturnus. Nu får du ordning på det du vill få gjort och du känner dig både uthållig och extra stark.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 16 november 2017
Nu går månen över i den passionerade Skorpionens tecken. Detta fördjupar dina tankar och gör dig mer mottaglig för att kunna avslöja sådant som inte riktigt varit tydligt innan. När kärleksplaneten Venus idag också slår sig samman med den fantasifulla Neptunus skapas en härligt kreativ energi som ökar konstnärligheten och också ökar möjligheten till kärlek och romantik. Både andlig och materiel lycka gynnas under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrobok   hundens år   horoskop   astrologiböcker   månadssten   bokrecensioner   astrosmycken   stjärntecken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   chinese year 2018   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn